مقالات

مراحل تولید ظروف یکبار مصرف

مراحل تولید ظروف یکبار مصرف در برنا پلاستیک نیلگون

مراحل تولید ظروف یکبار مصرف

در این مقاله از برنا پلاستیک نیلگون درباره مراحل تولید ظروف یکبار مصرف ، به شما اطلاعات و داده های مربوط به این فرآیند را خواهیم داد تا با اطلاعات دقیق تری اقدام به خرید این محصولات کنید ، همچنین در انتهای مقاله اگر سوالی در ذهن شما باقی مانده است میتوانید با پشتیبانی برنا پلاستیک نیلگون تماس بگیرید ، این روزها ظروف یک‌بار مصرف به یکی از مهم‌ ترین بخش‌ زندگی ما در مراسم ها تبدیل‌ شده‌ اند. این ظروف در مهمانی‌ های کوچک و بزرگ، جشن‌ ها و مراسم، غذاخوری‌ ها، بوفه‌ ها، رستوران‌ ها و … کاربردهای فراوانی دارند و نحوه تولید آن‌ ها نیز روزبه‌ روز تغییر می‌ کند. حالا که این روزها زندگی ما به این ظروغ یکبار مصرف وابسته است، از همین رو بد نیست بدانید که این ظروف چگونه تولید می‌ شوند. روش‌ های بسیاری برای تولید ظروف یکبار مصرف وجود دارد، اما از بین این روش ها دو روش در میان سایرین صرفه اقتصادی بیشتری داشته و برای تولیدکنندگان و مصرف‌ کنندگان بهره‌ وری مناسبی دارند. این روزها انتخاب ظروف یکبار مصرف مشکی برای مراسم عزاداری، ختم، تولد و مهمانی با تم رنگی مشکی یکی از گزینه های پرطرفدار از طرف خریداران است، با خرید ظرف یکبار مصرف مشکی از برنا پلاستیک نیلگون بابت قیمت و کیفیت محصولات آسوده خاطر باشید.

همچنین شما عزیزان در نظر داشته باشید برای خرید از فروشگاه برنا پلاستیک نیلگون میتوانید از فروشگاه ما دیدن فرمایید .

مراحل تولید ظروف یکبار مصرف

نیمه فرمینگ: در روش نیمه فرمینگ تمام فرایند تولید ظرف یکبار مصرف در یک دستگاه انجام می‌ شود. ترتیب این فرایند بر اساس شکل‌ گیری مواد اولیه به شکل گرانول پتروشیمی در قسمتی از خط تولیدی است که اسکترودر نام دارد. این مواد در ابتدا ذوب ‌شده و سپس تبدیل به ورقه‌ هایی می‌شوند که انعطاف‌ پذیر هستند و به حالتی یکنواخت درآمده‌ اند. این ورق‌ ها پس از عبور از فرایند خنک‌ سازی به زیر قالب هدایت می‌ شوند تا فرایند ساخت تداوم پیدا کند.

ترموفرمینگ: حالت دوم ساخت ظرف یکبار مصرف که جدیدتر هم هست؛ سیستم ترمو فرمینگ نام‌ دارد. این روش که به‌ تازگی وارد ایران شده، در کشورمان از محبوبیت بسیار زیادی برخوردار شده است. این شیوه از ساخت ظرف یکبار مصرف برخلاف سیستم قبلی شامل دو دستگاه است که یکی از آن‌ ها وظیفه تبدیل گرانول پلاستیک به حالت ورقه‌ ای را بر عهده دارد و دیگری تولید رول همین مواد را انجام می‌ دهد. دستگاه دوم، پرس ترموفرمینگ نام دارد و ورق آماده تولید را با عبور از کوره حرارتی به درجه حرارت لازم برای فرم‌ گیری می‌ رساند. با ورود به قسمت پرسینگ و قرارگیری در زیرقالب؛ عملیات تولید ظروف تمام می شود.

مواد اولیه ظروف یکبار مصرف بسته به اینکه از چه نوعی باشند، متفاوت است. برای مثال ظرف یکبار مصرف گیاهی از مواد اولیه طبیعی مانند نشاسته، نیشکر، ذرت، کاه، ساقه های گندم، جو و … ساخته می شود. البته بصورت عمده در روش نیمه فرمینگ فقط از مواد پلی استایرن برای تولیدات خود استفاده می‌ کند؛ دستگاه نیمه فرمینگ حالت‌ های دیگر مواد را به‌ صورت ورودی نمی‌ پذیرد.
در روش ترموفرمینگ نیز، از مواد پروپلین PP به عنوان مواد اولیه استفاده می شود. از مزیت های این مواد نسبت به مواد پلی استایرن، سرطان زا نبودن آن به دلیل عدم وجود ماده استایرن در آن است.
شما می توانید برای تهیه ظرف یکبار مصرف از طریق سایت برنا پلاستیک نیلگون اقدام کنید.

مراحل تولید ظروف یکبار مصرف

مراحل تولید ظروف یکبار مصرف با روش نیمه فرمینگ:

1. مواد اولیه به شکل گرانول پتروشیمی در قسمتی از خط تولید به نام اکسترودر ذوب و تبدیل به ورق گرم می شود؛
2. قبل از سرد شدن ورق، ورق گرم وارد قسمت پرس می شود؛
3. در زیر قالب عملیات تولید ظروف انجام می پذیرد.

مراحل تولید ظروف یکبار مصرف با روش ترموفرمینگ:

همانطور که گفتیم خط تولید این سیستم بر خلاف سیستم قبلی شامل دو دستگاه است که:
در دستگاه اول که به نام خط تولید ورق است، مواد اولیه گرانول به ورق تبدیل و به صورت رول تولید می شود؛ و در دستگاه دوم که به نام پرس ترموفرمینگ است، ورق آماده تولید شده با عبور از کوره حرارتی و رسیدن به درجه حرارت لازمه برای فرم گیری وارد قسمت پرس شده و در زیر قالب عملیات تولید ظروف انجام می شود.

مناسب ترین نوع پلیمر:

با توجه به مشکلاتی که هنگام قالب‌گیری در ظروف یکبار مصرف بر پایه‌ی پلیمر به وجود می‌آید. استفاده از فوم پلی استایرن یکی از بهترین گزینه‌های پیش رو می‌باشد. این پلیمر دارای ویژگی‌هایی است که استفاده از آن را در تولیدات ظروف یکبار مصرف محبوب کرده است. ویژگی‌های مطلوب فوم پلی استایرن عبارتند از:

این پلیمر ضربه را به محصول درون خود منتقل نخواهد کرد. به همین دلیل برای محصولات شکننده‌ای مانند تخم مرغ بسیار مناسب است.
عایق حرارتی بسیار خوبی می‌باشد. و از این رو برای عرضه نمودن محصولات گرم بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد.
به دلیل سبکی وزن در حمل و نقل راحت تر جابه‌جا می‌شود. البته به این موضوع هم باید توجه کرد که هزینه‌های مربوط به باربری آن ها به دلیل آن که در عین سبک وزنی حجم بالایی را اشغال می‌کنند زیاد خواهد بود.

همچنین شما عزیزان در نظر داشته باشید برای خرید از فروشگاه برنا پلاستیک نیلگون میتوانید از فروشگاه ما دیدن فرمایید .

شیوه‌ی تولید ظروف یکبار مصرف

پروسه‌ی تولید این ظروف در هر نوعی که باشند یا از سایزی که برخوردارند تقریبا یکسان می‌باشد. بنابراین چندان فرقی نمی‌کند که خط تولید ظروف یکبارمصرف در چه زمینه‌ای باشد. کلیت فرآیند کاملا یکسان است. تنها تفاوت موجود در نوع ماشین‌آلات و دستگاه‌ها و تجهیزاتی است که در خط به تناسب نوع محصول تولیدی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

شکل کلی فرآیند به این صورت است که ابتدا مواد اولیه که پودری شکل و یا گرانول هستند توسط دستگاهی به نام اکسترودل به ورق تبدیل میشود. و در مرحله‌ی بعدی این ورقه‌ها به شیوه‌ی ترموفورمینگ قالبگیری شده و به ظروف مورد نظر تبدیل می‌شوند.

فرآیند تولید گرانول:

برای تولید کردن گرانول مورد نیاز در تولید ظروف یکبار مصرف ابتدا پلیمر و دیگر مواد افزودنی مورد نیاز را با هم مخلوط می‌کنند. هنگامی که این مخلوط به شکل کامپاند کاملا یکنواخت و هموژن در‌آمد در واقع گرانول برای استفاده در کاربردهای گوناگون در این خط تولید آماده می‌باشد.

فرآیند تولید ورق:

برای تولید نمودن ورق ابتدا باید گرانول را گازگیری نمود و سپس به اکسترودر وارد کرد. مواد در این مرحله با وارد کردن فشار و حرارت به شکل خمیری شکل در خواهند آمد. سپس به وسیله‌ی یک پیچ حلزونی مانند به جلو هل داده می‌شوند. این مواد از روی یک قالب که سطح مقطع آن تا حدودی پیچیده می‌باشد عبور خواهند کرد. محصول خروجی در این بخش می‌تواند طول نامحدودی نیز داشته باشد.

در واقع تا زمانی که قیف از مواد اولیه موجود تغذیه کند این تولید محصول نیز به صورت مدام ادامه می‌یابد و قطع نمی‌شود. در این خصوص تنظیم نمودن اکسترود یک کار بسیار حساس است که نیاز به دقت بالایی دارد. این میزان حساسیت تنظیم اکسترود به دلیل پارامترهای دخیل در آن می‌باشد:

درجه‌ی حرارت
میزان حرارت قالب
درجه‌ی حرارت پیچ
میزان سرعت نوار نقاله
وضعیت و شرایط مواد موجود در قیف
بعد از این که فرآیند اکسترود کامل شد ورق در داخل و خارج سیستم باید کلندر نمود. در کلندر میزان ضخامت ورق تعیین می‌شود. این ورق‌ها بعد از آن که پرس شدند و دمای آن‌ها نیز کاهش یافت رول می‌شوند. رول‌ها با پهنای مناسب بسته‌بندی شده و برای ارسال به قسمت ترموفرمینگ آماده خواهند شد.

جمع بندی

در این مقاله سعی بر این شد قسمت های مختلف تولید را بررسی کرده و هر کدام را جداگانه توضیح دهیم تا مخاطب و خریدار این محصولات با شیوه تولید آشنا شود ، ما در برنا پلاستیک تولید کننده اصلی ظروف بسته بندی و یکبار مصرف در کشور هستیم و شما برای خرید عمده و کارتنی میتوانید با ما در تماس باشید

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید